Buğday Kepeği Çatal Bıçak Kaşık
Buğday Kepeği Çatal Bıçak Kaşık
Buğday kepeğinden üretilen tek kullanımlık çatal, bıçak, kaşık ve tatlı kaşığı.
Ürünler tek çeşit olarak paketlenmiştir. Koli için 1000 adettir.
Fiyat ve teklif için:
Üretim amaçları için sadece doğal buğday kepeği ve biyolojik olarak parçalanabilen biyoplastik PLA (Polilaktid) kullanıyoruz.
ÜRÜN AÇIKLAMASI
• Sıcak veya soğuk, maksimum 40 C derece sıcaklıkta işlenmiş veya işlenmemiş gıda ile kısa süreli temas için tasarlanmıştır.
• 30 dakikadan uzun sıcak sıvılarla temastan kaçının.
• Klasik veya mikrodalga fırınlarda kullanmayınız.
• Yıkamayın.
• Tekrar kullanmayın.
STANDARTLAR VE SERTİFİKALAR
• GIDA GÜVENLİĞİ İÇİN GLOBAL STANDART ile uyumlu bir yönetim sistemi içinde oluşturulan prosedürlere uygun olarak üretilen ürün. Bureau Veritas Sertifika numaraları PL170013171PCA ve PL170013284PCA.
• Ürün, 1935/2004 sayılı Gıda ile Temas Eden Malzemeler Yönetmeliği (EC) uyarınca gıda ile temas eden ürünler için gereklilikleri ve yönetmelikleri karşılamaktadır.
ALERJENLER
• Buğday türevleri, buğday glüteni içerir.
İÇİNDEKİLER
• %90 polilaktit,
• %10 buğday kepeği.
DEPOLAMA KOŞULLARI
• Kuru ve üstü kapalı odalarda saklayın; ıslak, aşırı nem ve doğrudan güneş ışınlarından veya diğer hava koşullarından uzak tutun.
• Önerilen saklama sıcaklığı 25 C dereceye kadar.
• %75'e kadar izin verilen nem.
EK NOTLAR
• %100 biyolojik olarak parçalanabilir.
• Endüstriyel kompostlama veya atık yoluyla önerilen imha.