Buğday Kepeği

Malzeme Buğday kepeğinden yapılan sofra takımı ve çatal bıçak takımı, plastikten, kâğıttan ve hatta üretimi ve kullanımı ağır bir çevresel ayak izine sahip olan bazı kimyasal olarak işlenmiş biyo-bazlı ürünlerden yapılan tek kullanımlık sofra takımlarının çoğuna mükemmel bir alternatiftir. Ecoware sofra takımı ve çatal bıçak takımı ürünleri son derece çevre dostu, tamamen biyolojik olarak parçalanabilir ve sadece 30 gün içinde evde gübrelenebilir. (PLA bazlı ürünler için endüstriyel kompostlama gereklidir.)

Wheat Bran  Wheat Bran


Buğday kepeği yemek takımı üretim süreci, değirmencilik gelenekleri yirminci yüzyılın başlarına dayanan bir aile tarafından icat edildi. Bu teknoloji, buğday kepeği, mısır kepeği, manyok yan ürünleri, Deniz Yosunu gibi sürdürülebilir organik hammaddelerden başta biyolojik olarak parçalanabilen tek kullanımlık sofra takımları ve paket servis ambalajları olmak üzere çeşitli ürünlerin üretilmesine izin verir.

Üretim

Ecoware sofra takımı ve çatal bıçak takımı üretim sürecinin tam standardizasyonu ve yeniden üretile bilirliği, büyüyen pazar taleplerine kolay ve hızlı tepki vermeyi garanti eder. Üretim tesisi, gıda üretim kalitesi ve güvenliğine ilişkin BRC Global Standartları ile uyumludur ve doğal ve yenilebilir buğday kepeğinden üretilen geniş bir yelpazede tamamen biyolojik olarak parçalanabilen sofra takımı ve çatal bıçak takımı sunmaktadır.

Uygulama

Biyolojik olarak parçalanabilen ve tek kullanımlık buğday kepeği sofra takımı hem katı hem de sıvı sıcak ve soğuk yemekler servis etmek için uygundur. Gıda ile temas güvenliği için başarıyla test edilmiş ve onaylanmıştır ve geleneksel fırınlarda veya mikrodalga fırınlarda kullanılabilir. Ecoware ürünleri sağlam ve stabildir- tüketiciler ve hazır yemek şirketleri bunları evde, piknikte, açık hava etkinlikleri sırasında, barlarda ve hatta restoranlarda rahat ve güvenli bir şekilde kullanabilir. Buğday kepeği bazlı ürünler buğday türevleri ve glüten içerir.
 

Sürecimiz

Ekoloji ve Üretim